Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Amikor a palack visszanéz

Aki már egyszer látta a Crystal head (Kristályfej) nevű kanadai vodka palackját, az biztos nem felejti el. Az üveg felkeltette a Skóciában élő törvényszéki művész, Nigel figyelmét is. Munkája az, hogy a Helyszínelőkből ismert módon készíti el a koponyák rekonstrukcióját. Úgy döntött, megnézi, hogyan nézne ki az üvegkoponya, ha élne.

Tovább


Élő állat automata Kínából

Elmebeteg ötlet, és a szervezett  állatvédelem hiányát is jól mutatja: élő állatokat becsomagolva, automatából árulnak.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Képek újra elkészítve

Napi videó:   Ez már nem tüzijáték, hanem tüzérségi csapás

Napi fotó:  Metróállomás

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Bográcsban sült székelykáposzta

Bográcsolásnál általában leragadunk a leveseknél és pörkölteknél, a legtöbben ennél tovább nem lépnek a kerti főzés során. Pedig más hagyományos ételeket is el lehet készíteni. Egyik kedvencem a bográcsban sült székelykáposzta, amely a bográcsban elkészítve teljesen más karaktert kap. A folyamatos párolgás miatt a főzés végére elveszti minden levét, és egy szárazabb, de nagyon finom ételt kapunk. Érdemes megpróbálkozni vele, nem bonyolult.

Bográcsban sült székelykáposzta

Tovább


Alternatív grillezők

Tovább


Négyhúsos bableves bográcsban

Tegnap egy nagyobb társasággal, a fiam osztálytársaival, és azok családjával tartottunk egy batyus mulatságot a természetben. Mi úgy döntöttünk, hogy egy nagy bogrács bablevessel járulunk hozzá az össznépi hedonizáláshoz. Kicsit megvariáltuk a szokásos levest, hogy izgalmasabb legyen. Így született meg a

Négyhúsos bableves bográcsban

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.