Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hogyan került a krémsajt a falra?

Egy srác hazament, és döbbenten látta, hogy a falat krémsajt csíkok csúfítják. Hamar megoldódott a rejtély.

Tovább


Miből van a rágógumi?

Csak hiszed, hogy gumiból. Van abban minden más. Eredetileg az alapanyaga természetes latexanyagnak számító chicle, amely a Manilkara chicle vagy a Manilkara zapota nevű, az amerikai esőerdőkben is megtermő fafajták kérgéből kinyert tejszerű nedv.

Tovább


Kínai békakoktél

Fontos, hogy táplálkozás során, sok vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet vegyünk magunkhoz. Ez a kínai energiakoktél is ezt szolgálja. Már csak azt szeretném tudni, hogy miért kerül bele a turmixba béka. És ha a héjában van a vitamin, akkor miért nyúzzák meg?

Tovább


Mit csinálj a csirkemellel?

Egész csirkemell vagy filé? Mit vesztünk és mit nyerünk a választáson? A hentesnél dilemma, hogy melyiket válasszuk. Az egész csirkemell olcsóbb, de dolgozni kell vele, és hulladék is van. A filé, sokkal kényelmesebb, de drágább is. Amiért én mégis az egész csirkemell vásárlását javaslom, az két további előny, amelyről megfeledkezünk. Ugyanis a látszólagos hulladék felhasználható.

Tovább


Tudod, mennyi cukor van a gyümölcsben?

A gyümölcs a legegészségesebb étel, de ha számoljuk a kalóriát a tavaszi fogyókúra során, azért ne feledkezzünk meg a gyümölcs cukortartalmáról sem. Táblázat szerint tisztában vagyunk vele, de mit jelent ez a valóságban? Ez a fotósorozat megmutatja, hogy a képen látható adag gyümölcsben mennyi cukor van.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.