Egy igazi ínyenc fogás. Elkészítése nem túl bonyolult, de látványos, és rendkívül finom.
Kecskesajtos csirkemell-zseb
Egy igazi ínyenc fogás. Elkészítése nem túl bonyolult, de látványos, és rendkívül finom.
Kecskesajtos csirkemell-zseb
Kókuszpucolástól a sült csirkéig: így készül a kókuszolaj egy ázsiai faluban.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel nyolcvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Így készül a sósvizes karamella a texasi Galveston látványcukrászatában. Gyönyörű az a közel 100 éves hajtogató-gép.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel nyolcvanöt ezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
(Via youtube)
Ijesztő étkészletet tervezett Ronit Baranga. Gondolom ő is sejti, hogy senki nem fog ezekből enni-inni.
Hol kézzel, hol géppel. Gondoltad volna , hogy így készülnek a sütikivágók?