Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Húsvéti sonkás táska

Húsvét utánra még egy recept a maradék sonkához, amely magába foglalja a húsvét összes ízét. Bár alapjában véve maradékmentő recept, de természetesen az év bármely szakában is elkészíthető frissen vásárolt sonkából. Nem igényel különösebb ügyességet, de egy ilyen derelye-vágóval sokkal gyorsabb. Gyorsan összedobható vacsorára, de tökéletes szendvics lehet egy kirándulásra is.Recept tészta táska sonka tojás torma húsvét

Húsvéti sonkás táska

Tovább


Húsvéti tojás meglepetés

Egy apró trükkel különlegesen csomagolhatjuk be az apró ajándék édességeket.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonhétezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee: Mint a legszebb drágakövek

Macskaőrség: Macska és mókus

Napi videó: Himalája

Toochee-fotó: Veszélyes szelfi

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Húsvéti félkalács

A húsvéti sonka elmaradhatatlan kísérője a kemény tojás, a torma, és természetesen a kalács. De a sonka mellé a hagyományos kalácsnál egy kevésbé édes, kevésbé aromás, kicsit tömöttebb kalács illik. Én ezt a receptet használom.

Húsvéti félkalács

Tovább


Vadvirágos húsvéti tojás

Néhány vadvirág, egy kis zöld levél, és némi hagymahéj kell hozzá csupán. Ulrika Estere különleges munkája.

Egyedi szépségű tojásfestés. A szükséges hozzávalók:

Tovább


Napi cukkoló: Felkészültem a húsvétra

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   A világ legszebb helyei - Az ajantai barlangkolostorok

Napi videó:   Amikor a bika visszavág

Napi fotó:  Telik az a rohadt idő

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.