Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megunta a kajafotókat

A srácnak elege lett, hogy ismerősei csak fotózás után állnak neki enni. Belerondított a készülő képekbe. A hatás nem marad el.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Ablak a múltra
Macskaőrség: Macska és a gömbakvárium  
Napi videó: 
Amikor a Toi-Toi elszáll  
Napi fotó:
Beleolvad az égbe

(via)videó étel fotó elront

videó étel fotó elront

Tovább


Legszebb ételfotók

A gasztrofotózás igazi művészet, a legjobb fotósok minden évben megmérkőznek a Pink Lady Food Photographer of the Year versenyen. Néhány díjnyertes fotó.fotó dizájn verseny Pink Lady

Tovább


Hogy készül a tökéletes szendvics

Lehet, hogy nem ez az egészséges táplálkozás mintája, de hogy egy morzsa sem fog maradni belőle, az biztos.

A hozzávalók

Tovább


Fotó-szakács: Virsli-kalász

Leveles tésztából és virsliből könnyen lehet vendégváró falatokat csinálni. De ha hajlandóak vagyunk öt pernyi plusz munkára, akkor egy látványos tésztával nyűgözhetjük le családunkat, vagy vendégeinket.

 

 Virsli-kalász

Hozzávalók:
1 csomag leveles tészta
virsli

Elkészítés:

A leveles tészták kinyújtjuk. Akkora kockákat vágunk, amely olyan hosszú mint a virsli, és 2-3 centivel szélesebb mint a virsli kerülete.

A virslire ráhajtjuk a tésztát, és lenyomkodjuk a széleit úgy, hogy kapjunk egy kb. két centiméteres tésztafület.

Vágjuk be körülbelül egy centiméterenként úgy, hogy a tésztafül felét ne vágjuk át.

Emeljük át a sütőlemezre vagy tepsibe.  Most jön a trükk: megfogjuk az első karikát, és fordítsuk el kilencven fokkal. Fektessük át a fül túloldalára. A következőt a fül innenső oldalára. Folytassuk ugyanígy addig, amíg a végére nem érünk.

Igazgassuk el, hogy szép kalászforma legyen. közepén a tésztát kocsit nyomjuk össze.

 

Kenjük meg tojással, és előmelegített sütőben süssük 15 percig.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a a több mint huszonkétezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Veszélyesen élni

Napi videó:   A kos úgy, mint egy ember

Napi fotó:  Kidőlt a fa

Macskaőrség:   Takaró


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Kaja tájképek

Háromdimenziós alkotások, kizárólag ehető alapanyagokból: sajtok, felvágottak, szalámik, zöldségek, gyümölcsök, kenyér, cukorka és csokoládé. A fotózás után az alkotást megették. Carl Varner alkotásai.

Tovább

«
123

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.