Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Óriás japán kaják

Már a felkelő nap országot is utolérte a gigantikus adagok mániája. Zabálj addig amíg bele nem halsz. Vagy fel nem adod. De aztán fizesd ki a nagycsaládnak is elég kaját.

Tovább


Hogyan hámozd az ananászt?

Két egyszerű és gyors módszer ennek a masszív héjú gyümölcsnek a megtisztítására.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonegyezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.  

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Tank emlékmű üres hüvelyekből

Napi videó:   Nagyon durva vizeken

Napi fotó:  Ami tilos, az tilos

Macskaőrség:   Ezzel elvagyok egy darabig  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(via youtube)


 

Tovább


Csábító rizikófaktor

Néhány dolog, ami megnehezíti és megédesíti életünket.

Tovább


Élő tintahal a vágódeszkán

Így készül az abszolút friss sashimi. Érzékenyeknek nem ajánlom.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizennyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Kitalálod, mi a közös a képekben?

Napi videó:   Hulahoppozás 50 kilós traktorkerékkel

Napi fotó:  Teljes kilátás

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Húscafat-leves

Vettem, feldolgoztam, vétek kidobni a maradékot.

Hétvégén nagyobb társaságot láttam vendégül, csevapcsicsát , pleskovicát, és hamburgert sütöttem roston. Nagyobb mennyiségű marhahúst vásároltam, és egyszerre dolgoztam fel az egészet. Megtisztítottam, levágtam a hártyás részeket, kivágtam az inakat, és daráláshoz felkockáztam a húst. A leeső hulladék nagy, húscafrangokkal borított halmot alkotott. Morogtam magamban, hogy ennyi húsból már leveset lehet főzni. Ekkor villant be az ötlet.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.