Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bundás falevél

Őszi falevél: nálunk a környezetbarát komposztálja, más elviteti, vagy elégeti. Japánban a legszebbeket bundában kisütik.

Tovább


Fangweng, a függő étterem

Ha tériszonyod van, inkább maradj éhes.

Tovább


Vacsora a farkasokkal

A 79 éves ex-ejtőernyős Werner Freund egy falkában él 29 farkassal. Az állatok befogadták maguk közé, együtt játszik velük, és még a zsákmányon is megosztoznak. Ennél többet farkasoknál elérni nem lehet. A fényképek a menedékükön készült Merzigben, Németországban.

Tovább


Hogyan került a krémsajt a falra?

Egy srác hazament, és döbbenten látta, hogy a falat krémsajt csíkok csúfítják. Hamar megoldódott a rejtély.

Tovább


Harmincperces hidegkonyha – májpástétom falatkák

Egyszerű, gyorsan elkészíthető ínycsiklandozó falatkák. Ha korábban elkészítjük a májat, öt perc alatt elkészülhetünk vele. Ha kitesszük a társaság elé az asztalra, nagy sikere lesz. De ennek az a következménye, hogy pillanatok alatt elfogy.

Májpástétom falatkák

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.