A reblog.hu-n való regisztráció időpontja, a reblog.hu megtekintése során
rögzítésre kerül az utolsó belépés időpontja, illetve egyes esetekben -
a felhasználó számítógépének beállításától függően - a böngésző és az
operációs rendszer típusa valamint az IP cím.
Ezen adatokat a rendszer automatikusan naplózza.
Süti beállítások
Az anonim látogatóazonosító (cookie, süti) egy olyan egyedi - azonosításra,
illetve profilinformációk tárolására alkalmas - jelsorozat, melyet a szolgáltatók
a látogatók számítógépére helyeznek el...
A szolgáltatást a Mediaworks Hungary Zrt.
(székhely: 1082 Budapest, Üllői út 48., továbbiakban: „Szolgáltató”) nyújtja
az alább leírt feltételekkel. A belépéssel elfogadod felhasználási feltételeinket.
Jelen Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztató célja, hogy a Mediaworks Hungary Zrt. által tárolt adatok
kezelésével, felhasználásával, továbbításával, valamint a Társaság által üzemeltetett
honlapokon történő regisztrációval kapcsolatosan tájékoztassa az érintetteket.
Meglepődtem, mert azt hittem, mindenki így csinálja. De nagyon sokan nem ismerik ezt az egyszerű trükköt.
Van a húsvéti ünnepeknek egy kellemes mellékterméke, amit nem becsülünk meg eléggé.
Mindenki tudja, hogy egy jó bableves, lencsefőzelék, vagy az ehhez hasonló fogások akkor a legjobbak, ha füstölt hús is van bennük. De nem kell feltétlenül a füstölt hús ahhoz, hogy ezt az ízt elérjük. A húsvéti dorbézolás után sok helyen a sonka főzőlevéből készítik el ezeket a fogásokat, és húsmentesen érhetjük el ugyanezt az eredményt.
De általában sokkal több főzőlé van, mint amennyit fel tudunk használni, a húsleveshez hasonlóan viszont gyorsan megromlik a lé.A többi megy a lefolyóba, ami nagy pazarlás.
De van egy megoldás, amivel megmenthetjük, és akár hónapokkal később is használhatjuk: ezt hívom húsvéti aranytéglának.
Egyszerű, gyorsan elkészíthető ínycsiklandozó falatkák. Ha korábban elkészítjük a májat, öt perc alatt elkészülhetünk vele. Ha kitesszük a társaság elé az asztalra, nagy sikere lesz. De ennek az a következménye, hogy pillanatok alatt elfogy.
Csak 18 felülieknek árulja egyik hamburgerfajtáját egy gyorsétterem Londonban, mert az étek a méregnél is erősebben fűszerezett. Ha valakinek mégis fáj rá a foga, annak - mielőtt megkapná - igazolnia kell, hogy már nagykorú, továbbá alá kell írnia egy nyilatkozatot, amely szerint saját felelősségére eszi, és utána nem követel semmilyen kártérítést a bristoli étteremtől.
A hamburger erősségét a jolokia nevű chili adja, amelynek csípőssége a paprikaerősséget mutató Scoville-skálán eléri az 1 milliós értéket. A hamburger nemcsak elképesztően erős, hanem kalóriában is gazdag, mert tripla húspogácsa és jókora adag sajt lapul két pizzatészta között. Ára 25 font, azaz csaknem 9 ezer forint. Neve Atomic Fallout Pizza burger, azaz atomhamu-pizzaburger, amelynek pizzaságát azonban csak az alsó és felső "borítás" adja, a lényeg, a töltet eredeti.
Tálalásához sárga villogó lámpa, és vörös radioaktivitás veszély jel jár.
Aki túléli az ételt, arra a száj-, torok-, gége- és gyomorégésen túl dicsőség is vár. Az étterem kiírja nevét a "lángfalók" falára, a Top 100 Wall of Flame-re, amely a zenei nagyságokat dicsőítő Hall of Fame-nek - Hírességek csarnokának - a szóferdítése.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenháromezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.