Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Konyhai kütyük

Legfrissebb konyhai fejlesztések, használati eszközök, újdonságok.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint nyolcvanezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via youtube)

Tovább


Környezetbarát eldobható evőeszköz

Ki hitte volna, hogy ez is lehet alapanyag.dizájn eldobható evőeszköz környezetbarát avokádó

Tovább


Legfontosabb a jó kés

Minden konyha alfája és omegája. Amíg nem használtál ilyet, elképzelni sem tudod a különbséget. Ez az, amin nem szabad spórolni. Egy jó kés drága, de egy életen át kiszolgál, és unokádnak tovább ajándékozhatod. Mit tud egy igazán jó kés? Csak ennyit.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonnyolcezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 
Toochee blog:  Kápolnában a csillagos ég
Macskaőrség:  Az első hó
Napi videó:   A Nap élete
Napi fotó:  Levezetem a bizonyítást.
(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Főzőcske kotonnal

Gondoltad volna, hogy a konyhában a kondom a főzés hasznos eszközei is lehet? Még szakácskönyv is van hozzá. Hogy hol? Természetesen Japánban.

Tovább


A jó palacsinta titka

Vajon mikor ettél utoljára jó palacsintát? Ne is gondolj a nyári strandos palacsintákra, amelynek csak a töltelék ízét érzed, és gond nélkül megtudná enni belőle 10-15 darabot. Azokra az igazi régi palacsintákra gondolok, amelyek még régen ettünk. Tésztája kicsit vastagabb, de könnyedén feltekerhető, a önálló íze van, hogy akár önmagában is meg lehet enni. Amit szinte ropogósra lehetett sütni.

Hova tűnt a régi palacsinta? Nos elvitte az új technológia. Az ízt feláldoztuk a kényelemért és a könnyű takarításért.

Tovább

«
1234

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.