Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vacsora a farkasokkal

A 79 éves ex-ejtőernyős Werner Freund egy falkában él 29 farkassal. Az állatok befogadták maguk közé, együtt játszik velük, és még a zsákmányon is megosztoznak. Ennél többet farkasoknál elérni nem lehet. A fényképek a menedékükön készült Merzigben, Németországban.

Tovább


A tökéletes nyárs

Itt az ősz véget ért a kerti partik igazi időszaka. De az ősz még tökéletesen alkalmas arra, hogy a tüzet körül ülve együnk valami finomat. Az este már hideg, de egy takaró, és pár finom falat tökéletessé teheti az estét.

Ha már körül üljük a tüzet, akkor a legjobb szórakozás a nyársalás. Bár a szalonnasütés egyre inkább kimegy a divatból, de a nyársakat ezért kár sutba dobni.

Sokféle nyárs kapható: rövid és hosszú, egyenes és csavart, hengeres és lapos, egyágú vagy kétágú. De melyik a jó?

Tovább


Banános rizs

Sokan nem kedvelik a túlérett banánt, pedig intenzív íze miatt ilyenkor a legjobb süteményekbe, krémekbe keverni. Ez a gyorsan és egyszerűen elkészíthető édesség egyaránt jó egy tartalmas leves mellé második fogásnak, vagy csak egyszerűen délutáni csemegézésre. Hidegen, melegen egyaránt jó, és nem lehet belőle annyit főzni, hogy a gyereke ne tűntessék el az egészet.

Banános rizs

Tovább


Hihetetlen sushi művészet

A japán sushi-séfek némi rízsből, halból és zöldségekből különleges ételeket tudnak készíteni. Némelyik séf azonban egyenesen művész, akik a sushit úgy formázzák meg, hogy felszeletelve képek bukkannak fel a tekercsekben.

Tovább


Édes rizslepény

Nem palacsinta, nem is tejberizs, valami sokkal jobb.

Édes rizslepény

Hozzávalók:
8dl tej
20dkg rizs
csipet só

3 tojás
1 csomag főzős vanília puding
1 vaníliás cukor
3 ek. cukor

sütéshez olaj

Elkészítés:
A tejből,sóból és rizsből tejberizst főzünk, majd hagyjuk kihűlni beletessük a cukrot, a vaníliás cukrot, a pudingport, és a tojásokat. Alaposan átkeverjük.

Serpenyőben olajat hevítünk,  ás a palacsintához hasonlóan megsütjük. Kivételesen javaslom a teflonos serpenyőt, mert a cukor miatt ragad.

Lekvárral, melegen tálalom.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?  

Toochee blog:  24 karátos cigarettapapír

Napi videó:   Leszállás San Franciscoban

Napi fotó: Így kényelmesebb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.