Banánfaragás: gyönyörű, de gyorsan elrohad. A pillanat művészete a japán művésztől, Keisuke Jamadától.
Banánfaragás: gyönyörű, de gyorsan elrohad. A pillanat művészete a japán művésztől, Keisuke Jamadától.
Itt a tavasz, nagy tömegben megjelent a külföldi, és már néhol a fóliás magyar eper is. Legnagyobb meglepetésemre ezeknek az epreknek már ízük is van. Évekig csak arra ment a nemesítés, hogy nagy és szép legyen, de az íze elveszett valahol útközben. Viszont a most kapható eprek, nagyok, szépek, és finomak is.
Így húsvét előtt el is játszadozhatunk ezzel a finom gyümölccsel. Például megtölthetjük. Hogy miért előnyös megtölteni. Először is jól mutat, másrészt finom ízkombinációkat hozhatunk ki, harmadszor pedig a készítés közben nyugodtan megehetjük a kivájt részeket.
Tölthetjük például tejszínnel:
Csokoládéval
Ebben a húsboltban egy művészi hajlamú hentes dolgozik, aki nem csak kirakja egy tálcára a darált húst a pultban, hanem a húsmasszából szobrászkodik. Az üzletbe nem csak a vásárlók térnek be szívesebben, de a turisták között is népszerű lett.
Minden van, ami kell: vaníliafagylalt, tölcsér, öntet, cukorszórás, tejszínhab, még a szem cseresznye sem hiányzik. Kár, hogy mindez csak egy cipő.