Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

3D dinnyefaragás

Ha van egy szép nagy tököd, kézügyességed és némi időd, akkor ilyen csodát is készíthetsz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint kilencvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)videó dizájn dinnye faragás 3D

videó dizájn dinnye faragás 3D

Tovább


Dinnye sárkány

Ha eljön a nyár, nem kell kidobálni a dinnyehéjat.dizájn dinnye sárkány

Tovább


Dinnyét télen

Érdekes karácsonyi meglepetést ígér egy fotósorozat. A szerzője szerint akár hat hónapig is el lehet tenni a dinnyét.dinnye tartósítás viasz sztearin paraffin

Tovább


Jégzombi dinnyéből faragva

A trónok harca ikonikus figuráját Valeriano Fatica faragta ki görögdinnyéből 18 órai munkával. 18 órai munka három percben.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz több mint negyvenezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  New York-i utcasarkok egykor és most
Macskaőrség:  Macskadivat
Napi videó:   A legnagyobb LEGO-golyógép
Napi fotó:  Jégbarlangban

(via youtube)

dizájn görögdinnye faragás Trónok harcadizájn görögdinnye faragás Trónok harca

Tovább


Japán dinnyetorta

Hát ez sem a gasztronómia csúcsa, én ilyet csak átverésnek csinálnék.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonhatezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Tíz legijesztőbb szobor

Napi videó:  Elképzelhetetlen motorbaleset

Napi fotó: Innen jó a kilátás

Macskaőrség: Cicus és a pitbull

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább

«
123

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.