Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az elmaradhatatlan dinnyefaragás

Lehet egyszerű vagy elképőesztően bonyolult: a nyár legkreatívabb asztali díszítése a dinnyefaragás.

Tovább


Dinnye békatál

Indul a dinnyeszezon, dobd fel a gyümölcstálat. Békatál lépésről-lépésre.

Tovább


Ne felvágd, hámozd

Egy ötlet nyárra.

Egy másik gyors fickó, de ehhez már lánckesztyű kell.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Epikus küzdelem

Napi videó:   Nagyon, nagyon, nagyon gyors repülőmodell

Napi fotó:  Teraszok völgye

Macskaőrség:   Vízalatti nyávogás

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Dinnyerobbantás

Sok módja van a dinnye-szeletelésnek, bár ez nem a legpraktikusabb. De lassítva elképesztően néz ki.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonnégyezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Kínai gengszter mobilja

Napi videó:   Lábak nélkül a Kilimandzsáróra

Napi fotó:  Egy jó selfie megfizethetetlen

Macskaőrség:   Gondok vannak az ugrással

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Egy tökéletes fagylaltkehely

Mitől lesz egy fagylaltkehely tökéletes? Ha maga a kehely is ehető. Erre az egyik legjobb megoldás a sárgadinnye. Egyszerű, ízletes és látványos szervírozás.

Elkészítése egyszerű. A dinnyét középen kettévágjuk, a magokat kitakarítjuk. Vagy levágjuk a végét, hogy biztosan megálljon a tányéron, vagy belerakjuk egy olyan kis tálba, hogy fixen megálljon. Ha a magok helye túl kicsi, egy kanállal vájjuk nagyobbra. Rakjunk bele 2-3 gombóc fagylaltot, locsoljuk meg valamilyen gyümölcsös öntettel, szórjuk meg csokireszelékkel, és már tálalható is.

Ha szereted a Toochee Blogot, kérlek szavazz ránk a GoldenBlog versenyen a <<PopArt>> kategóriában. Mindössze három kattintás, mert a te szavazatod is számít. A szavazás névtelen, és teljesen biztonságos.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizennyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Mi a különleges ezekben a ruhákban?

Napi videó:   A legszemetebb átverés

Napi fotó:  Nekem is elegem van a melegből

(via )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.