Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csokis mogyorós cantuccini

Ezt az isteni, száraz süteményt nevezik keksznek és kétszersültnek is, de valójában egyik sem. Az olaszok különleges sütemény száraz és kemény, arra van kitalálva, hogy valami forró ital mellé fogyasszuk. A klasszikus mandulás változat helyett most jöjjön egy csokis-mogyorós változat.

Csokis mogyorós cantuccini

Tovább


Csokis szilvás gombóc

Itt az ősz, és itt a szilva. Természetesen ilyenkor jön az elmaradhatatlan szilvás gombóc. Tényleg a világ egyik legjobb kajája, nem véletlenül énekelték meg.

De időnként az eredeti receptet fel szoktam turbózni úgy, ahogy a gyerekek szeretik. Nem sokban különbözik a hagyományos szilvás gombóctól, csak egy feljavított változat.

Nincs másra szükség, mint egy adag csokipasztillára:

Készítsük el a hagyományos szilvásgombócot, és a mag helyére tegyünk néhány pasztillát.

 

Az eredmény magáért beszél.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Meg lehet ezt jól is csinálni

Napi videó:   Bryce-kanyon

Napi fotó:  Sziklakert

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Ha egy csokiszelet nem elég, csinálj egy nagyobbat

Mondjuk egy mogyorós-nugátos-mogyorókrémes-karemellás csokirudat. Úgy hét és fél kilósat. És hívj meg rá egy jó nagy társasásot.

A hozzávalók

Készítsük el az alapcsokit:

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.