Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Másnapos saláta

Az emberi gyomor időnként - valljuk be, főleg esti komolyabb italozás után - kívánja a savanyút. Ez egy ilyen alkalomra való saláta. A savassága nyugtatja a gyomrot, mégsem irritálóan savanyú, és éhség elűzésére is kiváló. De egy sült mellé is remek köret. Kiadós és gyorsan elkészíthető.recept köret saláta hidegkonyha savanyúság csalamádé almaparika kukorica hagyma

Másnapos saláta

Tovább


Könnyű nyári vacsora - Csalamádés tojáskrém

A tojásból nem csak egyszerű, megszokott krém készíthető, Egy kis ötlettel meg lehet változtatni a receptet, és az étel ízét. Egy finom és egyszerű szendvicskrém, ami pár perc alatt elkészül. A nyári hőségben kellemes hűsítő vacsora.

Csalamádés tojáskrém

Hozzávalók:
7 tojás
10 dkg margarin
10 dkg tejföl
10-15 dkg csalamádé
1 marék dió

Elkészítés:
A tojásból keményre főzzük, megpucoljuk. hozzáadjuk a tejfölt, a margarint. Merülő-mixerrel, vagy mixervágóval finom krémmé dolgozzuk. Vágjuk durva darabokra a csalamádét, és forgassuk bele. Frissen is fogyasztható, de ha legalább egy órát áll a hűtőben, még jobb lesz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizennyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Pók vízcsepp kalapban

Napi videó:   Tíz perc tömény adrenalin

Napi fotó:  Ebből csúnya esés lesz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Ötperces hidegkonyha - Csalamádés tojáskrém

A tojásból nem csak egyszerű, megszokott krém készíthető, Egy kis ötlettel meg lehet változtatni a receptet, és az étel ízét. Egy finom és egyszerű szendvicskrém, ami pár perc alatt elkészül.

Csalamádés tojáskrém

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.