Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hétvégi dizájn: egy kis citromlevet?

Útmutató három lépésben: így lehet elegánsan, és főleg cseppmentesen citromgerezdet szervírozni.

Hétvégi dizájn citrom lé gerezd

Hétvégi dizájn citrom lé gerezdHétvégi dizájn citrom lé gerezd

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Eladó egy szellemjárta angliai vasútállomás
Macskaőrség: A londoni katedrális macskája  
Napi videó:  
Vérprofik és nagyon szerencsések  4  
Napi fotó:
Edzőpálya útfestőknek?

Tovább


Citromos körte dzsem

A téli körte az egyik legízletesebb körte. Bár éretlennek látszik, vastag héja alatt rendkívül ízes húst találunk: édes zamatos, leveses. Pont emiatt tökéletese alkalmas dzsemnek: Nem kell elfőzni a sok levét, maradjon darabos, ne vesszen el a friss íz. Egy kis savanyú íz tökéletesen kiemeli legjobb tulajdonságait.

Recept tartósítás dzsem téli körte citrom

Citromos körte dzsem

Tovább


Citrom a koktélhoz

Számos koktélhoz és egyéb italhoz (pl. a gin vagy tequila alapúakhoz) kínálnak citrusfélét. Ezt általában a pohár szélén szervírozzák, de amikor belefacsarjuk az italba, fröcsköl, kezünk is ragadni fog. A Nendo dizájnerei egy ügyes megoldással hidalták át a problémát.

Tovább


A legkisebb érett citrom

Ez történik, ha valaki citromfát ültet az esős Washington államban:

Tovább


Nem az ördögtől való: dzsemfixálók

A dzsemfixálók ellen hangoztatott legfőbb érv, hogy az mesterséges, műanyag, vegyszer. Ilyenkor csak egyet tudok ajánlani: olvasd el az összetevők listáját és nézd meg, mi is az.

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.