Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Börtön-étterem

Vacsora olyanoknak, akik csak 2-3 órát akarnak rács mögött tölteni.

Tovább


Börtönmenü rendel!

Japánban, valójában nem kell börtönbe vonulni azért, hogy egy kis ízelítőt kapjunk a a börtön kosztból.

Hokkaidó szigetén Abashiri városban található a Börtön kávézó, amely arra specializálódott, hogy kizárólag a börtönben felszolgált menüt árusítja. Itt bárki megkóstolhatja a börtönkosztot anélkül, hogy fel kellene adnia a szabadságát.

Tovább


Kitalálod mi lehet ez?

Rossz az, aki rosszra gondol. A többi képet látva rájössz a megfejtésre.

Tovább


Mit csinálj a csirkemellel?

Egész csirkemell vagy filé? Mit vesztünk és mit nyerünk a választáson? A hentesnél dilemma, hogy melyiket válasszuk. Az egész csirkemell olcsóbb, de dolgozni kell vele, és hulladék is van. A filé, sokkal kényelmesebb, de drágább is. Amiért én mégis az egész csirkemell vásárlását javaslom, az két további előny, amelyről megfeledkezünk. Ugyanis a látszólagos hulladék felhasználható.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.