Ezek az ételek nem ehetők. Mind fából készült. A japán Seiji Kawasaki munkái.
Street Food: Japán legnagyobb reggeli piaca
Vasárnap hajnali 5 óra. Finomságok Aomori városában, Észak Japánban.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint nyolcvanezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
(via youtube)
Gasztrokalandozás: Japán
Egy szép nagy hal útja a tisztítódeszkától a tányérig. Hány féle fogás készül belőle.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint hetvenötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Szasimi-művész
A japán konyha rajongói közül sokan egyetértenek azzal, hogy a szasimi (ez a nagyon friss, nyers halból vagy vékony darabokra szeletelt húsból álló japán finomság) a halak tálalásának egyik legjobb módja. Ez a finomság mára művészeti formává vált. A kulináris művész, Mikyoui0 így tálalja fel a szasimit.
Kövér porcsin
Próbálod kiirtani a kertből? Pedig jobb ha hagyod, nem csak ehető, de egészséges, és ráadásul finom is.
Kövér porcsin: idióta nevű, furcsa növény, amely minden kertben megállíthatatlanul szaporodik. Elüt a szokásos gazoktól, ilyenekhez hasonló növények szokták az ócska filmekben foglyul ejteni az embereket. Annyira jellegzetes, hogy más növénnyel nem téveszthető össze. Makacs kis gaz, küzd vele a kertész rendesen.