Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hétvégi dizájn: Egy békés párbaj

Itt nem vér fog folyni.

Hétvégi dizájn párbaj pisztoly ital készletHétvégi dizájn párbaj pisztoly ital készletHétvégi dizájn párbaj pisztoly ital készlet

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Tovább


Vaportini

Ha kevés, hogy csak iszod az alkoholt, akár be is lélegezheted. A vaportini egy üveggömbből és szívószálból áll. Töltsd az alkoholt a gömbbe, gyújtsd meg egy mécsesd, rakd egy phár aljára, és tedd fölé a gömböt. Melegítsd az az italt. Pár perc múlva párologni kezd az alkohl, akkor szívd ki a szívószállal. Az ütés garantált.dizájn italű alkohol vaportini

Tovább


Egy igazán finom jegeskávé 

A titka, hogy egy kicsit el kell "rontani".

recept ital kávé jég jegeskávéSokan szeretjük a jeges kávét, egy meleg nyári délután remek hűsítő és élénkítő ital. De ha nem akarjuk túlzásba vinni a koffein bevitelt, vagy az arra érzékenyek időben akarnak elaludni, akkor bizony ki kell hagyniuk ezt az élvezetet. Kapható néhány nagyon kellemes ízű, kész jegeskávé, de az nem olcsó mulatság. Az otthon készült valahogy nem lesz olyan, mint a megszokott.

Ennek az oka egyszerű, van egy kis csalás a dologban. A jegeskávé nem csak kávéból készül, hanem kávé és pótkávé keverékéből. Próbáljuk ki ezt a receptet. Kellemes íz, és alacsony koffeintartalom teszi tökéletessé.

Jeges kávé:
Hozzávalók:
lefőzött kávé
lefőzött pótkávé
tej
tejszín
jég
tejszínhab
fahéj

Elkészítés:

Nincs tökéletes recept, bátran kísérletezzünk, hogy nekünk hogy ízlik a legjobban. Néhány próbálkozással megtaláljuk a számunkra tökéleteset. Nekem a kedvencem 1 rész kávé, 1 rész pótkávé, 1 rész tejszín, és 3 rész tej. Cukor ízlés szerint. Magas pohárba jég, mehet bele minden, tetejére egy tejszípamacs, és egy kis fahéj szórás.
Már csak egy szívószál és egy nyugágy kell.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz több mint negyvenezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Élet a szemétlerakóban
Macskaőrség:   Macskák kis helyen
Napi videó:   Így kell fára házat építeni
Napi fotó:  Vendég a házban

 

recept ital kávé jég jegeskávé

Tovább


Hétvégi dizájn: ital-adagoló

Kicsit retró, kicsit ipari.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Tényleg az ember legjobb barátja

Macskaőrség:  A cicusok először csinálják

Napi videó:   Orosz aszfaltozók

Napi fotó:  Csak egy darab autógumit szállít

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Pia csempészés

Így lehet többnapos fesztiválra alkoholt becsempészni.

Tovább

«
1234

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.