Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bár a majomkenyérfa belsejében

Öreg, igazi híresség, és elképesztően nagy. De nem ez a titka.

Dél-Afrika Limpopo tartományában járunk. Négy órányira Johannesburgtól, közel Modjadjiskloofhoz fekszik a Sunland farm. Legnagyobb ékessége az óriás majomkenyér-fa, más néven Baobab-fa.

Tovább


A világ második legnagyobb sörösüveg-gyűjteménye

Ez az aprócskának tűnő vidéki pajta rejti a világ második legnagyobb sörösüveg gyűjteményét. Ez is a bizonyíték arra, hogy a hosszú svéd éjszakák alatt nem csak inni lehet, és nem csak azért lehet gyűjteni az üvegeket, hogy visszaváltsuk. A polcokon 8600 üvegpalack.

Tovább


Vízesés étterem

A világ egyik legérdekesebb étterme egy vízesés lábánál fekszik. Pontosabban benn áll a vízben. 

Fülöp-szigetek, Quezon-tartomány, San Pablo városa:


Nagyobb térképre váltás

A Villa Escudero Plantations and Resort kerthelyiségének egyik fala egy vízesés, ráadásul a víz az éttermen keresztül folyik végig. A bambusz padok és asztalok is a vízben állnak, a meleg időben bokáig járunk a kristálytiszta vízben. A konyhájuk sem utolsó, a fillippinó konyha legjobb fogásait tálalják fel.

 

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Bérelj magadnak sziget-erődöt

Napi videó:   Hihetetlenül szerencsés emberek

Napi fotó:  Felemás szemmel

 (via villaescudero)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.