Help Sales ÁSZF

Csokiöntet

A boltban túl drága, pár perc alatt finomabbat készítesz.

Azt hiszem, nem vagyok azzal egyedül, hogy imádom a csoki-öntetet. meglocsolhatunk vele fagylaltot, gyümölcskelyhet, piskótát, süteményeket. Mindegy, csak csorduljon lágyan a szinte fekete sűrű krém. A boltban elég drága, ha utána számolunk, az elfogadható minőségűek háromezer forintos kilós árnál kezdődnek. De felesleges vásárolni, szó szerint pillanatok alatt finomabbat készíthetsz.

Csokiöntetrecept sütemény öntet csoki

Tovább


Chiapas-mártás

Ez a könnyed mártás megmutatja, mennyi áthallás van a mexikói és a magyar konyha között. Egy pillanatok alatt elkészíthető, főzést nem igénylő mártás, ami egyaránt alkalmas húsételek mellé, chips mellé mártogatósnak, burritó vagy Quesadilla ízesítésére. Mindössze öt perc alatt elkészíthető. Nagyon könnyű friss nyári íz, de télen is könnyen elkészíthető.

recept főzés nélkül 5 perc Chiapas mártás öntet mártogató hideg étel

Chiapas-mártás

Tovább


Vasárnapi csokoládé

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.