Egy nagyobb adag sütőkolbászt fettem nemrégiben a hentesemnél, amit több résre bontva lefagyasztottam. Hétvégén elővettük az egyik csomagot, de nem volt kedvem egyszerűen sült kolbászt enni, ezért játszadoztam egy kicsit.
Kolbászból fasírt
Hozzávalók:
1kg sütőkolbász
2db zsömle
1 közepes hagyma
4db tojás
bacon
Elkészítés:
A tojásból keménytojást főztem, a kolbászt kibontottam a bőréből, és egy tálba tettem. Apróra vágtam a hagymát, tejbe áztattam a zsemlét, és alaposan összegyúrtam a kolbászhússal.
Kikentem zsírral egy cseréptálat, a hús feléből egy téglalapot formáltam.
Ráfektettem a tojásokat.
Ráborítottam a maradék húst, megformáztam, beborítottam baconnal.
200 celsius fokon egy órán át sütöttem.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?
Napi videó: Vetkőztető alkalmazás iPhone-ra