Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Problémásak lehetnek a fekete élelmiszerek

Alig néhány éve, hogy divatba jöttek a fekete élelmiszerek, fekete fagyi, fekete hamburger, fekete pizza, smoothie, vagy éppen muffin. Izgalmas kísérlet, jól mutat az asztalon, de ha túlzásba visszük, veszélyes lehet.

Tovább


Különleges ételfeldolgozó és gyártó gépek

A tojástörőtől a répahámozon át a csokifürdetésig.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Tovább


Hogy kerül a viasz a konyhába

Ha végignézed a videót, csodát láthatsz.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz több mint negyvenezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Varázslatos fényorgia
Macskaőrség:   Macska születésnap
Napi videó:   A sárkányrepülő zuhanása
Napi fotó:  Látod a másik bújócskázót is?

(via)

viasz szobor élelmiszerviasz szobor élelmiszer

Tovább


Tájképek kajából

A Londonban élő Carl Warner fotográfus egészen különleges tájképeket készít: A táj apró ételdarabokból áll. A kenyérhegyekhez felvágott utak vezetnek, a brokkolifák alatt sajtház lapul. Az alapanyag ellenére meglepően élethű alkotások kerülnek a fényképezőgép elé.

Tovább


Ehető ruhák

Koreai képzőművész Yeonju Sung élelmiszerekből tervezett és alkotott meg ehető ruhákat. A kollekció alapanyagai között olyanokat találunk, mint paradicsom, banán, padlizsán, újhagyma, fehér retek, stb.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.