Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Horror csokik

Furcsa teremtmények, elképesztő kreatúrák: a művész Andrew Bell különleges édességei:

Tovább


Torockói gombasaláta

Erdély közepéig kellett mennem, hogy az egyik legfinomabb, mégis hihetetlenül egyszerű gombasalátát megkóstoljam. Kedves házigazdánk szolgálta fel nekünk reggelire. Matild akkor reggel készítette, férje hajnalban szedte a rókagombát a határban. Azóta többször is készítettem, igaz csak egyszerűen barna csiperkéből.

 

Torockói gombasaláta

Hozzávalók:
70 dkg gomba
2dl házi majonéz
3 kemény tojás
tejföl

Elkészítés:
A gombát megtisztítjuk felaprítjuk, és kevés olajon megdinszteljük. A majonézt elkeverjük ízlés szerinti mennyiségű tejföllel, belereszeljük a három tojást, majd hozzáadjuk a kihűlt gombát. Azonnal tálalható.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint húszezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.  

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Repülő limuzin

Napi videó:   Legyél óvatosabb a parkolóban

Napi fotó:  Apával együtt öröm

Macskaőrség:   Macskakölcsönző

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Szűzfiú-tojás

Megtekintése érzékeny gyomrúaknak nem ajánlott.

Ezt a csemegét csak a kínai Dongyang városka környékén ismerik.

Tovább


Paprika út

Ez a különös útszakasz Törökországban található.

Tovább


Fűszeres paradicsom mártogatós

Imádom a különböző csipszeket mártogatni, de általában nem veszek semmilyen kész mártást. A kedvenc mártogatós szószomat igen egyszerű elkészíteni, és nagyságrendekkel finomabb, mint bármelyik bolti.

 

Fűszeres paradicsom mártogatós

Hozzávalók:
1,5kg paradicsom
6 gerezd fokhagyma
0,5 dl olivaolaj
2 evőkanál cukor
1 teáskanál oregano
kevés só

 Elkészítés:
Az olivaolajon megfuttatom a fokhagymát. Rádobom a megmosott, feldarabolt paradicsomot, (nem kell megpucolni), alaposan elkeverem, majd merülő-mixerrel pépesítem. Hozzáadom az oreganot, a cukrot, megsózom, és kis lángon besűrűsödésig főzöm.

Kihűlés után azonnal fogyasztható.

De rakhatjuk tiszta, forró vízzel kiöblített üvegekbe, gondosan zárjuk  le, és tegyük száraz dunsztba. Így akár hosszabb ideig eláll, bár erre sok esélye nincs.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint húszezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.  

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   3D csodák a falakon

Napi videó:   Dühös parafenomén a kávézóban

Napi fotó:  Egyre álmosabb vagyok

Macskaőrség:   Boldog macskák 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.