Ilyen meleg időben mit használjunk az akvarell festéséhez? Jégkrémet. Az iraki művész, Othman Toma használja ezt a speciális festéket.
Ilyen meleg időben mit használjunk az akvarell festéséhez? Jégkrémet. Az iraki művész, Othman Toma használja ezt a speciális festéket.
Vöröslő fényes hús, ropogós bőr, fűszeres szaft, mennyei illat. A frissen sült ropogós kacsasültnek kevés párja van a világon. Igazi ízorgia, a klasszikus konyha mesterdarabja. Elkészítése nem bonyolult, de egy kis odafigyelést kíván. Az eredményért azonban megéri foglalkozni vele. Bármilyen társaságban tesszük az asztalra, garantált a siker.
Tökéletes sült kacsacomb
Gondoltad volna, hogy a csigatojás az egyik legdrágább csemege? Hozzá képest a kaviár keménytojás. Mindössze ötven gramm 115 dollárba (kb. 27 000 forint) kerül.
Akiro Mizuuchi, japán dizájner és képzőművész ehető építőkockái. Ez a művészet sem az örökkévalóságnak készül.
A bagel matematikailag torusz. De mi van akkor, ha egy matekos vágja ketté?
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonhatezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?
Toochee blog: Hiba van a Mátrixban
Napi videó: Csúszdázás 1500 méter magasból
Napi fotó: Elefántok Amboseliben
Macskaőrség: A bivalyborjú nem biztos préda
(via youtube)