Amikor becsapnak a készítők.
A világ legkisebb reggelije
A világ legkisebb komplett reggelije akkora, hogy fel lehetne szolgálni egy fém húszason. De természetesen van benne sült kolbász, sült szalonna, tükörtojás, és zsömle. Mindez a szemünk láttára készül el. De honnan szerzett ilyen apró tojást?
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint kilencvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
(via)
Túrós dödölle
Dödölle, ez a régi falusi étel sajnos kikopott a konyhákból. Ennek egyik oka, hogy annak idején sok paraszti ételt lenéztek, erre a sorsra jutott a dödölle is. A másik ok, hogy elkészítése során két ember is kell hozzá, és egy kis izommunka. De ezzel le lehet tudni a a kalória bevitel egy részét.
A dödölle általában köret, ritkábban sós egytálétel. Pedig lehet édesen is enni. Itt egy remek túrós recept. Aki akarja sósan, szalonnával, aki akarja, édesen, cukorral eheti.
Túrós dödölle
Lángoló koponyák
Ha a kerti sütögetésnél rá akarod hozni a frászt a vendégeidre, akkor ez kell neked: Koponyák a lángok között. Nem égnek el, de a lángok látványosan körülölelik őket. A koponyák vulkáni tufából, és egyéb, nem éghető anyagokból készültek. Fehér, barna, és fekete színben kapható.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint kilencvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
(via instagram)
A söralátét titka
A torontói Emmet Ray bárban van néhány egészen különleges poháralátét.