Maria Skog szendvicseket, ramen és pulyka vacsorát készít horgolással.

 

Maria Skog garantálja, hogy a narancsszeletek, a pulyka és a tojás nem romlik meg. Ezek igazán tartósak, így minden bogyó és bagel olyan friss marad, mint az elkészítés napján.

A finnországi Närpesben élő Skog körülbelül 12 évvel ezelőtt kezdett dolgozni ezeken a különlegességeken, amikor mellrákot diagnosztizáltak nála. A gyakorlat meditatív és nyugtató volt. „Ha nem élem túl, azt akartam, hogy a két lányomnak élő emlékük legyen rólam, és úgy gondoltam, hogy emlékezni fognak rám, amikor az általam horgolt étellel együtt játszunk” – mondta.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel kilencvenötezer főt számláló Toochee közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(Via)