Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hétvégi dizájn: bor levegőztető

A bor szívhez szóló üzenet.

hétvégi dizájn szív bor levegőztető

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel harmincötmezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Keresd a nőt!
Macskaőrség:   Peckes járás, és nem félek senkitől
Napi videó:   Autóból lutra-album
Napi fotó:  Menekülés

hétvégi dizájn szív bor levegőztető

Tovább


Tipp hétvégére: medvehagymás fejes saláta

Az ötlet egyszerű: A fejes salátát készítsd el a szokásos módon, ecetes lében.  A medvehagymát tetszés szerint tépkedd kisebb darabokra, vagy csíkozd fel. A szárat is vág fel kisebb darabokra. Keverd hozzá a fejes salátához, és élvezd az isteni ízeket.

tipp saláta fejes saláta medvehagyma

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint harmincegyezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  New York nyomornegyedei 1870
Macskaőrség:   Rég vertek így át macskát
Napi videó:   Északi fény
Napi fotó:  Parkolni tudni kell

tipp saláta fejes saláta medvehagyma

Tovább


Bajadéra szelet

A család egyik kedvenc édessége. Tipikus "Megkívántam az édeset kellene valami gyorsan" sütemény. Gyorsan elkészül, sütést nem igényel, egyszerű és finom. Nem szükséges külön bevásárlás hozzá, minden összetevő lehet otthon.

recept sütemény bajadéra keksz dió kakaó gyors

Bajadéra szelet

Tovább


Gombás szalonnás rakott burgonya

A rakott krumpli egy igazán klasszikus fogása a magyar konyhának. De ez ne akadályozzon meg minket abban, hogy az összetevők változtatásával, bővítésével új ízeket hozzuk létre. Ebben a receptben a klasszikus alapanyagokat bővítettük ki pirított gombával, és a főtt sonka szalonnás "kövér részével. Mindkettő erőteljes és aromás plusz ízt ad az ételhez, amitől szinte egy teljesen új ételt kapunk.

Gombás szalonnás rakott burgonyaRecept főétel melegétel rakott krumpli gomba szalonna

Tovább


Hétvégi dizájn: Szervírozó állvány

A bulin kicsit elegánsabb lenne így.

hétvégi dizájn büfé állvány

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint harmincháromezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Csak fekete tollal
Macskaőrség:   Élni tudni kell
Napi videó:   A tűz szépsége
Napi fotó:  A dühös madarak léteznek

hétvégi dizájn büfé állvány

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.