Túró Rudi szem

Olcsó, pillanatok alatt kikeverhető, csak a sütésre kell várni.

A sütemény nevét maga a formája adta, az őzgerincben ilyen szem-formájúra sül a tészta. Adta magát az ötlet, hogy egy szembogár kerüljön a közepébe. Hosszú tárolhatóságra ne számítsunk, mert gyakorlatilag azonnal elfogy, ahogy az asztalra tesszük.

Túró Rudi szem

Tovább


20 különleges torta

Egyszerűen vétek lenne megenni.

Tovább


Hétvégi dizájn: Nagyláb a sütiben

Ilyen egyszerű trükkel kerül bele.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonhétezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee:  Mesekastély az erdőben

Macskaőrség:  Macska és a szarvasok

Napi videó:  Igazi szerelem

Toochee-fotó:  Disneylandbe megyünk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Mozi ihlette sütemények

Fernanda Abarca a Dreamworks stúdió animációs részlegének egyik tehetséges animátora. Amikor ő muffint készít, az nem egy egyszerű sütemény. A figurák fondanból készültek, és egy két nagyobb kívételével ehetőek, mert azokba került egy merevítő drótváz.

Tovább


Szezámmagos túrós pogácsa

Tökéletessége egyszerűségében rejlik. Fogyókúrázóknak nem ajánlom, mert igazi kalóriabomba.

Szezámmagos túrós pogácsa

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.