Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Duplán diós torta

Dió a tésztában, dió a tejszínkrémben, beborítva vastagon csokival. Mi más kell még? Semmi.recept sütemény torta dió tejszín csokoládé

Duplán diós torta

Tovább


Street Food: Martabak Manis

Csokoládés utcai édesség Jakartából.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel nyolcvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)Street Food Martabak Manis Csokoládé sütemény Jakarta

Street Food Martabak Manis Csokoládé sütemény Jakarta

Tovább


Télikörtés pite

A csodás ízű, zamatos téli körte sok mindenre jó. Egy finom pitéhez is tökéletes Ennek a pitének a töltelék állaga teltebb, gazdagabb ízekben, és mindezek ellenére nem bonyolult az elkészítése.

recept sütemény pite körte téli puding

Télikörtés pite

Tovább


A pitesütés egy magasabb szintje

Hogy a süti a tányéron se legyen unalmas.dizájn pite sütemény

Tovább


Horrorisztikus édesség

Tye Rannosaurus cukrász két dolgot szeret életében: a horrort és a süteményeket. A két műfajt egyesítve készítette el a Necro Nom-Nom-Nomico (talán fordítsuk Nekro-nyam-nyam-nyamikonnak) nevű süteményét, amelyhez hasonlót még nem láttál. Már ha akarsz ilyen süteményt látni a tányérodon. Bemutatja, hogyan készült.dizájn sütemény horror kkoponya

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.