Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Füstölt csirke- és pulykamell

Új finomság tűnt fel a piacon.teszt alapanyag csirkemell pulykamell füstölt

Tovább


Szász pulykatokány

Egy erdélyi ihletésű recept, Koltói barátainknál készítette el a házigazdánk. Kevés alapanyag, könnyű elkészítés, rövid főzési idő. Mindehhez isteni ízek társulnak.

Szász pulykatokány

Tovább


Bakonybéli pulykamell

A bakonyi sertésszelet a magyar konyha egyik meghatározó alapreceptje. A Magas-Bakony szívében, Bakonybélen egy olyan változatát sikerült megkóstolnom, amely recept szerint kevéssé különbözött, de ízben sokkal gazdagabb lett.

Bakonybéli pulykamell

Tovább


Juhtúrós pulykarolád

A pulykamell az egyik legszárazabb hús, de sokan pont emiatt szeretik. Vagdalt, vagy rolád készítésére csak úgy alkalmas, ha ezt a szárazságát fellazítjuk. Ha ehhez valamilyen ízletes zsíros anyagot használunk, egészen különleges ízvariációkat kaphatunk. Ebben a receptben szalonnával, juhtúróval és sonkával teszem egészen különlegessé a roládot.

Juhtúrós pulykavagdalt

Tovább


Lamborgini pulyka

Ha a buliban elfogy a kaja, de a hütőben van egy pulyka, és a garázsban egy Lamborgini, akkor a sütés nem okozhat gondot.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.