Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pecsenyezsíron párolt-sült burgonya

Egy egyszerű trükkel csodát lehet tenni.

Tovább


Citromos körte dzsem

A téli körte az egyik legízletesebb körte. Bár éretlennek látszik, vastag héja alatt rendkívül ízes húst találunk: édes zamatos, leveses. Pont emiatt tökéletese alkalmas dzsemnek: Nem kell elfőzni a sok levét, maradjon darabos, ne vesszen el a friss íz. Egy kis savanyú íz tökéletesen kiemeli legjobb tulajdonságait.

Recept tartósítás dzsem téli körte citrom

Citromos körte dzsem

Tovább


Fűszeres sült répa

Egy hihetetlenül egyszerű, de tökéletes köret. A hosszú sütés alatt a répában a cukor karamellizálódik, és valami csodás aromákat hoz ki ebből az egyszerű zöldségből. Ráadásul olcsó, egészséges, és a gyerekek is szívesen falják. A maradék a délután folyamán elfogyott a tálból, az egész család elcsipegette.

Fűszeres sült réparecept főétel melegétel köret répa fűszeres sült

Tovább


Körtés gratin

Burgonya és körte, mindig jól működik együtt. Használjuk ezt a fenséges őszi gyümölcsöt egy gratin köretbe is. Egyetlen fontos szempont, hogy kemény körtéket használjunk. Az egyszerű krumpliból így olyan finomság, aminek nem lehet ellenállni. Ahogy együtt megpárolódnak a fűszeres tejszínben, az valami csoda. recept főétel melegétel köret gratin krumpli körte

Körtés gratin

Tovább


Medvehagymás galuska

Ha szeretsz kísérletezni, próbáld ki! Megéri.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.