Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ahol új értelmet nyer a sütiszörny

A Los Angelesben élő sokoldalú művész, Christine McConnell profi stylist, fotós, modell, és a művész, Fotósorozatához, úgy öltözött fel, mint egy amerikai háziasszony az ötvenes években. Azonban süteményei a a korszak horrorfilmjei idézik: süti szörnyek, félelmetes pókok, rettenetes kígyók, és még az Alienből is beköszön a legendás arctámadó.

Tovább


Étterem magányosoknak

Belépés és helyfoglalás kizárólag egy főre. Hollandia fővárosában, Amszterdamban megnyílt a világ első egyszemélyes étterme.

Tovább


Azok a kis mediterrán vendéglők

Forróság. Szűk utca. Néhány faasztal és szék. Az asztalok között a tulajdonos, vagy a felesége szolgál fel. És mindehhez a hangulat. Azok az utolérhetetlen kis mediterrán vendéglők.

Tovább


A legszebb söröző

Képzelj egy templomot. Fenn a fán. És még sört is mérnek benne.

Tovább


Spagetti torta

A spagetti torta ötlete egy viccből született (de gondolom már mások is kitalálták). Fiamtól kérdeztem, hogy mi legyen az ebéd a szülinapi buliján, mire közölte, hogy bolognai spagetti. Mire én rávágtam, hogy torta helyett kapja. Mire felvidult, hogy spagetti torta, milyen jó. ezek után már kénytelen voltam megcsinálni.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.