Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Részeges epertorta

Vannak olyan sütemények, amelyek némi alkohollal készülnek, némelyikbe több is kerül. Ez az ötlet teljesen hirtelen jutott az eszembe, amikor rápillantottam a készülő tortára. A tálszerű mélyedés, és a piskóta apró lyukacskáiról a szivacs jutott az eszembe. Vajon mit lehetne beletölteni és vele felitatni?
Rögtön adta magát az alkohol. Az alkohol átitatja a piskótát, megnedvesíti, és egy plusz élményt ad a süteményhez.
Minden sütemény jó barátja a rum, de szóba jöhet sokféle párlat vagy pálinka. De mindenki figyelmébe ajánlom a hazánkban mélyen lenézett tojáslikőrt is, hiszen ez valójában egy magas alkoholtartalmú vaníliakrém. A torta alá tökéletes.

Természetesen más gyümölccsel is elkészíthető. recept tészta édesség torta gyümölcs eper alkohol

Részeges epertorta

Tovább


Vaportini

Ha kevés, hogy csak iszod az alkoholt, akár be is lélegezheted. A vaportini egy üveggömbből és szívószálból áll. Töltsd az alkoholt a gömbbe, gyújtsd meg egy mécsesd, rakd egy phár aljára, és tedd fölé a gömböt. Melegítsd az az italt. Pár perc múlva párologni kezd az alkohl, akkor szívd ki a szívószállal. Az ütés garantált.dizájn italű alkohol vaportini

Tovább


Dugipia az Oscar vörösszőnyegén

A mexikói riporter trükkös cipője.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog: Meglepetés a szállodában
Macskaőrség: Super Mario macska
Napi videó:  Hegymászó bakik  
Napi fotó: Rongyrázás

(via)

Tovább


Bulikedvenc: Skittles-vodka

Furcsa alkoholos ital hódít Amerikában. Nem kell hozzá más csak egy üveg vodka, és 1-2 csomag Skittles cukorka. Mi lesz az eredmény? A képek elmesélik.alkohol koktél vodka színes édes skittles

Tovább


Pia csempészés

Így lehet többnapos fesztiválra alkoholt becsempészni.

Tovább

«
123

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.