Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Titkos pia a munkahelyen

Tovább


Dugi pia elegánsan

Görög klasszikusok:

Tovább


Mókusba csomagolt sör

Ha létezik elvetemült sör az világon, akkor ez az.

A „Történelem vége” névre hallgató sör még pálinkának is erős: 55 fokos. A világ legerősebb söre cím elnyerésére készült 2010-ben. A belga típusú világos sör ízesítésére borókabogyót, mézbort, és csalánt használtak. Hogy még riasztóbb legyen az egész, a reklám szerint minden egyes üveget olyan állat kikészített bőrébe bújtattak, amelyek az országutakon vesztették életüket. A szuperlimitált sör üvege 500-700 fontba került. Csupán tizenkét üveg készült belőle, amelyből csak tizenegyet adtak el.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizennyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Csiganyál-arcmasszázs

Napi videó:   Zseniális szájdobos

Napi fotó:  Alkalmi medence kánikula esetére

(via brewdog)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


A ballagó sapka titka

Tovább


Lázadók pálinkája

A törökországi tüntetések és utcai harcok egyik kiindulópontja az volt, hogy vallási alapon korlátozni akarták az alkoholfogyasztást. Az események megihlettek két amerikai reklámszakembert, Manuel Urbankét és Maximilian Hoch-t, akik elkészítettét a népszerű török pálinka, a raki lázadó verzióját.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.