Még hogy ne játssz az étellel! A japán művész, Taishi Arimura készítette instant ramen, soba és udon tésztából.
Street Food: Karachi
Gasztrokalandozás Pakisztán nagyvárosában.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint kilencvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
(via youtube)
Mediterrán töltött kenyérke
Gyorsan és könnyen elkészíthető finomság. Melegen szeretem a legjobban, de hidegen is kiváló. Pompás megoldás a maradék sült hús felhasználására, a töltelék összetevői és arányai ízlésünk szerint változtatható. Tökéletesen alkalmas egy kirándulásra is. Nemcsak kitűnő vacsora, de a gyerek ragaszkodik hozzá, hogy ezt adjak neki az iskolába tízóraira.
Mediterrán töltött kenyérke
Le Truck, a mozgó étterem
San Franciscoban Blake Talley és Hugh Schick üzemelteti a világ egyik legegyedibb éttermét. Egy régi iskolabuszt alakították át, amelyben megvalósították a tökéletes nyitott konyhát, a vendégek szeme előtt készítik a fogásokat. Egyszerre 12 vendég férel a buszban, akiket a két szakács-tulajdonos inyenckonyhával vár.
Street Food: Japán
Egy szép nagy hal feldolgozása Okinawa-szigetén.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint kilencvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
(via youtube)