Padlizsános szendvicsragu

Nem melegszendvics, nem hidegszendvics, de akár lehet ez is, az is. Ez egy köztes állapot, meleg szendvicsragu a kenyéren.

Padlizsános szendvicsragu:

Tovább


Filterpréselő teásbögre

A teaivás piaca a jelek szerint vég nélkül ontja a különböző dizájnú és funkciójú bögréket. Legújabb felfedezettem a bögre, amelyik kipréseli helyettem a filtert. Mindezt anélkül, hogy nekem szorongatnom kellene a zacskt, csupa tea lenne a kezem, stb. A Tea Cup SlingsHOT tervezője Samir Sufi.

Tovább


Pulykarózsa

Amikor megcsináltam ezt az ételt az volt a célom, hogy egy könnyen elkészíthető, mégis különleges fogás készüljön. Az összetevők egyszerűek, gyorsan elkészíthető, és látványosan tálalható. Ínycsiklandozó finomság.

Tovább


Gyorséttermek: reklám és valóság

Érdekes következménye lenne, ha a reklámtörvény kötelezné a hirdetőket, hogy csak a valóságnak megfelelően mutathatnák be a termékeiket. Ha ez is a fogyasztót megtévesztő hirdetésnek számítana?

Tovább


Csúnya de finom: Habsüti

Ennek a receptnek a legnagyobb előnye, hogy maradék tojásfehérje hasznosítására a tökéletes megoldás. Sokféle recept után marad meg tojásfehérje, összegyűjtve ebben a süteményben a helye. Olcsó, pillanatok alatt kikeverhető, csak a sütésre kell várni. Tökéletes példája a csúnya, de nagyon finom süteménynek.

Habszelet

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.