Ebben a brutális melegben minden ami jéggel kezdődik, az csak jó lehet. ilyenkor a kedvenc játékom a jégpohár. A vendégeknek ilyenkor ebben kínálom a rövidet, de a párommal kettesben is ebből kortyolok egyet az esti melegben.

A pohár valóban jégből készül, nincs benne semmi ördöngösség, csak egy pohárkészítő kell hozzá. A kapható készlettel egyszerre 12 poharat lehet gyártani.

Nincs más dolgod, mint feltölteni vízzel, és betenni a fagyasztóba. Néhány óra múlva kész is a pohár. Ha kiveszed a fagyasztóból, azonnal fel kell használni, mert rögtön olvadni kezd. Bármit ihatsz belőle, vodkától a pálinkáig, de igazán a színes italok mutatnak benne. Itt például erdélyi áfonyapálinka került a pohárba.

Ha felhörpintjük az italt, utolérhetetlen gesztussal csapkodhatjuk földhöz a poharakat. Szilánkok nem lesznek, csak néhány tócsa. De ezt inkább csak házon kívül csináljuk.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizennyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Michael Jackson titka

Napi videó:   A krokodil elkapta a fejét

Napi fotó:  Túlzásba vitt reklám

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...