Sajnos ilyennel még nem találkoztam magyarországon. Van benne néhány trükk, ami igazán különlegessé teszi. Így készül:

Fogj egy adag darált marhahúst


Gyúrj belőle fűszerezett gombócot. Most jön a spéci prés.


A préssel egy hústálkát csinálunk


Töltsük fel reszelt Cheddar-sajttal.


A préssel készítsük el a kupakot


Préseljük össze, hogy tökéletesen bezáródjon


Tekerjük be hosszában baconnel


Keresztbe is tekerjük be baconnal


És még átlósan is tekerjük be baconnel


Ezt a tökéletességet dobjuk rácsra


És süssük meg ilyen gyönyörűségesre


Jöhet a tálalás: Piriított hamburger zsemle és egy kis jégsaláta


Rakjuk rá a baconos sajtburgerhúsunkat


Tetejére egy nagy kanál zöld csiliszósz


Fedjük le a zsömle másik felével, néhány rántott hagymakarika


És elkészült a csodás baconos sajtburger, ha megvágjuk, kicordul az olvadt sajt.


És így néz ki a kezünkben néhány harapás után


Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Túl közeli találkozás a jegesmedvével

Napi videó:   Így kell országimázst építeni.

Napi fotó:  Ez most kőkemény birkózás, vagy egy érzelmes tangó?

(via thechive)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...