A falakon puskák, a pincérlányok övén pisztoly. Étterem fegyvermániásoknak Coloradoban.

Az amerikaiak két dolgot imádnak: a gyorséttermet, és a fegyvereket. Most mindkettőt megtalálják a Shooters Grill-ben, ami egy fegyvertematikájú étterem az Egyesült Államokban Colorado államában. A város neve - nem meglepő módon – Rifle, vagyis puska. A Shooters Grill, vásárlók ösztönzi és szívesen veszi a nyilvános fegyverviselését. A felirat a bejárati ajtón így szól: Itt fegyverekkel várjuk. Kérjük, hagyják az összes fegyvert a tokjában, kivéve, ha a szükség úgy kívánja. Ilyen esetekben, köszönjük a megfontolt fegyverhasználatot.

A dekoráció az étteremben hű marad a témához, még z étlapon is olyan nevek szerepelnek, mint "M16 burrito", "Swiss and Wesson grillezett sajt", "golyós l grillezett csirke" és a "Töltve és biztosítva nachos". De a pincérnők érdemes megnézni: mindegyikük fegyver-övet vagy táskát visel.

Colorado államban legális nyíltan viselni a fegyvereket. Így amikor Lauren Boebert és férje úgy döntött, hogy nyit egy fegyver témájú éttermet, az ötlet  természetesnek tűnt. Kezdetben, a személyzet nem viselt fegyvert, de csak egy hónappal az indulás után  egy ember meghalt. Ma már mind a kilenc pincérnő fegyvert hord, kezdve a Glock félautomatától a Ruger Blackhawk 0,357-ig.

Lauren Boebert - aki négy gyermek anyja - azt mondta, egyszerűen lehetővé teszi a vendégek és az alkalmazottak számára, hogy élhessenek alkotmányos jogukkal. Mi nem imádjuk fegyvereket. Jézust imádjuk. Azért vagyunk itt, hogy kiszolgáljuk az embereket."

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonhétezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee: A nagy birkahajtás

Macskaőrség: Doromboló tyúk

Napi videó: Remeterák házat cserélt

Toochee-fotó: Superman karácsonya

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...