Csak egy sashimire ugrott be az étterembe,de majdnem belehalt. Csak erős idegzetűeknek.

Tipikus rosszkor rossz helyen történet. Egy kínai férfi beült egy japán étterembe, hogy egy kis szusit, pontosabban szasimit egyen. aztán egyszer csak kezdte rosszul érezni magát, furcsán bizsergett a bőre. Ezért bement a kantoni 8-as számú népi kórházba, megröntgenezték, és döbbenetes kép tárult az orvosok elé.

A férfi egész testében hemzsegtek a galandférgek, amelyek fehéren világítanak a röntgenfelvételeken.

A galandférgek petéi a rosszul előkészített nyers hallal kerültek a szervezetébe. (A pácolt és füstölt hal is továbbítja a fertőzést.)

A szerencsétlen ember túlélte a fertőzést, de valószínűleg át fog állni a sült csirkére.

FRISSÍTÉS: azóta kiderült, hogy a történet ennél árnyaltabb. A kínai férfi  hosszú ideig érezte a tüneteket, mielőtt orvoshoz ment volna. Ezen kívül az orvos megállapította, hogy nagy mennyiségben evett nyers halatt hosszabb ideig. De a nyers hal fogyasztás ennek ellenére gondos előkészítést és odafigyelést kíván.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonhatezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:    Varázslatos asztalok

Napi videó:   Örjöngő küzdelem

Napi fotó: 70 év szerelem

Macskaőrség: Macska és a citrom

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...