Egy egyszerűen elkészíthető levesbetét, amely elsősorban semlegesebb krémlevesekben érvényesül. Egy hagyma krémleves, póré krémleves, vagy egy spárga krémlevesbe tökéletes.

Füstös aprógombóc

Hozzávalók:
1 egész tojás
10 dkg füstölt sajt lereszelve (az ideális, ha a sajtvéget használjuk fel)
liszt
pici só

Elkészítés:
Verjük fel habosra a megsózott tojást,  dolgozzuk bele alaposan a lereszelt sajtot, és dolgozunk bele annyi lisztet, amennyivel könnyen gyúrhatóvá válik. Apró gombócokat készítünk, amit az elkészült forró levesbe teszünk, és pár perc alatt  készre főzzük.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonnégyezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Szellemhajó az Ohio-n

Napi videó:   A nagy testvér fentről les

Napi fotó:  Újrahasznosítás

Macskaőrség:   Az ugrás néha nem megy simán

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...