Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hétvégi dizájn: tasaklezáró

Zárva van, mégis könnyű használni.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Levendula szüret

Macskaőrség:  A puma problémája

Napi videó:   Az év legidiótább rekordja

Napi fotó:  Furcsa bicikliút

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Sajttároló zacskó

A Formaticum sajtos zsákot Franciaországban gyártják. Egyetlen célja az, hogy a sajtot megfelelő módon tároljuk. A zacskó szimulálja a sajtérlelő pincében megszokott körülményeket, hogy segítsen hosszabb ideig megőrizni a sajt ízét és frissességét. A táska polietilén és viasz bevonatú papír kombinációjából készült, amely engedi a sajtot lélegezni, ugyanakkor megtartja az optimális páratartalmat.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonháromezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Különleges hirdetések

Napi videó:   A Budai vár 1490-ben

Napi fotó:  Ezért ne menj ki a jégre

Macskaőrség:   Minek ide plüssmacska?

(via amazon)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Trükkös hamburger csomagolás

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a a több mint huszonkétezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Elképesztő faragás

Napi videó:   Ulvoya

Napi fotó:  Fuvarozási nehézség

Macskaőrség:   Adj egy ötöst!

(via adforum)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Befőző tölcsér

Itt a befőző szezon, itt egy kifejezetten hasznos kiegészítő. A neve egyszerű, és leleplezi a funkcióját: befőző tölcsér.

Tovább


Ügyes konyhai szemetes

A konyhai szemetesben higiéniai okokból általában nejlonzacskót használunk. Könnyebb a szemetet kivinni, és a szemetes is tisztább marad. Takarékosságból szívesen használjuk fel benne a bevásárláskor kapott műanyag szatyrokat. Egy ötletes konyhai szemetes egyúttal megoldja, hogy hol tároljuk felhasználásig a szatyrokat: a szemetesben. A szemetesre egyszerűen ráhúzható a szatyor füle, a zacskók egymás felett tárolhatok, és a teli kivétele után azonnal használható a következő.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenhatezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Ami nélkül úriember sosem teszi ki otthonról a lábát

Napi videó:   Bálnák evolúciója

Napi fotó:  A lovaglás igazi szeretete

(via iif)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.