Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bulikedvenc: Skittles-vodka

Furcsa alkoholos ital hódít Amerikában. Nem kell hozzá más csak egy üveg vodka, és 1-2 csomag Skittles cukorka. Mi lesz az eredmény? A képek elmesélik.alkohol koktél vodka színes édes skittles

Tovább


Amikor a palack visszanéz

Aki már egyszer látta a Crystal head (Kristályfej) nevű kanadai vodka palackját, az biztos nem felejti el. Az üveg felkeltette a Skóciában élő törvényszéki művész, Nigel figyelmét is. Munkája az, hogy a Helyszínelőkből ismert módon készíti el a koponyák rekonstrukcióját. Úgy döntött, megnézi, hogyan nézne ki az üvegkoponya, ha élne.

Tovább


Füstölt lazac ízű vodka

Az alaszkaiak híresek arról, hogy bármilyen ételbe képesek halat tenni. De a vodkába??? A füstölt lazac vodka  egy prémium kategóriás alkohol. Olyan olvadékvízből készül, amelyet a Vilmos herceg gleccser jegéből nyernek ki. Ízét átitatja a pikáns füstölt lazac. A gyártói szerint tökéletes bloody marybe, martinihez, és zamatos tejszín mártásokba. Hát, ízlések és pofonok, én nem fogok sorban állni érte.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenhétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Nem katasztrófa, csak egy trükk

Napi videó:   A papagáj futása

Napi fotó:  Talán így meglátod a problémát

(via mademan)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Csak erős gyomrúaknak - Darázs Vodka

A shochu egy japán párlat, talán a vodkához lehet hasonlítani, bár 25 fokos italként annál gyengébb. Létezik egy extrákkal turbózott változata Ebben óriás lódarazsak vannak, amelyek az egyik legveszélyesebb rovarok a világon. A méreg képes megölni egy embert is. Akik ezt az italt szeretik, állítják, hogy a méreg csodálatos ízt ad a shochunak.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.