A szilvásgombóc az egyik legfinomabb találmány, nem hiába énekelték meg a padlásban is. De egy kis odafigyeléssel ezt is fel lehet turbózni. Szombaton ezzel játszadoztam. A gombóc receptjét természetesen nem írom le, de megmutatom, mitől lett 2.0 változat.
Mi is kell hozzá?
barna kockacukor
a barna kockacukrot locsoljuk meg karibi rummal
A végeredmény
Másik változat:
Barna kockacukor és pörkölt dió
És a kész diós szilvásgombóc
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?
Mai blog: Ilyennek még nem láttad a jeget