Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hétvégi dizájn: gyémántvíz

hétvégi dizájn víz palack üveg gyémánt

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonkilencezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Kimenő a tenger közepén
Macskaőrség:  Napi macskák
Napi videó:   Az egyszerűség gyönyörűsége
Napi fotó:  Nagy kapás

hétvégi dizájn víz palack üveg gyémánt

Tovább


Zseniális újrahasznosítás

LEGO-kompatibilis palack-kupak. Mennyi mindenre lehet használni! Egyszerű és zseniális marketingötlet.

Tovább


Ne felejts el vizet inni

A napi 2-4 liter víz fogyasztása alapvető fontosságú lenne normális életmód mellett. Ez kánikulában még fontosabb. A legtöbbünkben még lenne hajlandóság, azonban rendszeresen elfelejtjük meginni az aktuális pohár vizet. Nekik készítette a Vittel zseniálisan egyszerű találmányát. A kupak óránként egy kis zászló felugrasztásával figyelmeztet az esedékes vízivásra. A kupak visszacsavarásával újra felhúzzuk az órát, és kezdődik az újabb visszaszámlálás.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Hamilton medence

Napi videó:   Ilyen egy minta apa

Napi fotó:  Őszinte ámulat

Macskaőrség:   Macska masszázs

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Az élet vize - az iható könyv

Könyv, amely tisztítja a vizet. Ez a szűrőpapír forradalmasíthatja a víztisztítást a harmadik világban.

Tovább


A legdrágább palack víz a Földön

Azt már sokszor hallottuk, hogy a sivatagban minden csepp víz aranyat ér, de hogy a nagyvárosban épeszű ember több pénzt adjon egy üvegért, mintha az tömör aranyból lenne, az már túl van a józan ész határán.

A víz neve Aurum-79. A palackba pontosan fél liter fér el a legtisztább St. Leonthard artézi forrás vizéből. A vízben 24 karátos, ehető aranycsillámok ezrei lebegnek. A palack 24 karátos arannyal van borítva, és 115 gyémánt díszíti. Az Ára potom 900 000 dollár, vagyis több mint kátszázmillió forint. Birtokosa pedig elmondhatja, hogy egyike annak a három szerencsés embernek a világon, akinek része lehet ilyen exkluzivitásban.

Az már szinte pofátlanság ilyen ár mellett, hogy az árának 10 százalékát a „Charity Water”  non-profit szervezet kapja, amelynek feladata, hogy a tiszta és biztonságos ivóvízhez juttassa a rászorulókat a fejlődő országokban.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonnégyezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Meseház az óceán partján

Napi videó:  Itt a lebegő deszka              

Napi fotó:  Egy jó erkély fontos...

Macskaőrség:   Napi macskák 3.

(via itt)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.