Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vigyázz, ez nem ehető

Az orosz julia Popova a maga területén különleges szobrász. Alapanyaga a márvánnyal vagy a bronzzal szemben szappan, és csodálatosan élethű ételutánzatokat készít.julia popva szappan szobor étel utánzat

Tovább


Julia az ételszobrász

Az orosz julia Popova a maga területén különleges szobrász. Alapanyaga a márvánnyal vagy a bronzzal szemben szappan, és csodálatosan élethű ételutánzatokat készít.

Tovább


Mint az igazi hal

Úgy néz ki, mint az igazi hal, pedig szusi van az asztalon. Megmutatják, hogyan kell elkészíteni.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonnyolcezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Silóból házikó
Macskaőrség:  Hatalmas ugrás hátrafelé
Napi videó: Melyik Star Wars járgány mekkora?
Napi fotó:  Kézimunka Hulk-módra

 (via youtube)

dizájn trükk szusi hal élő utánzatdizájn trükk szusi hal élő utánzat

Tovább


Jegyzetelj ételre

Új értelmet nyer a sajtpapírra firkantani kifejezés.

Jegyzetelni sok mindenre lehet, a hagyományos kis fehér jegyzettömbön át a Post-it-ig bármire. Egy koreai dizájner merész lépésre határozta el magát, és teljesen új módon közelítette meg a kérdést. Mintha egy svédasztalon próbálnánk üzenetet hagyni.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.