Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Portré a kávé tetején

Nagy divat a kávén a tejhab díszítése. Ebben a kávézóban azonban a vásárló képe kerül a kávéra. Egy különleges printer azonnal a tejhab tetejére nyomtatja az ott készült portrét.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Extrém sport-szelfik
Macskaőrség:  Macska és ló  
Napi videó: 
Szokatlan lőgyakorlat  
Napi fotó:
Elszámolta

(via)

kávé tejhab kép portré printerkávé tejhab kép portré printer

Tovább


Hétvégi dizájn: Volkswagen 3D latte

Profi tejhab.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonhatezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:    Megvalósult Mad Max?

Napi videó:   Norvégia színei

Napi fotó:  Melyik az igazi?

Macskaőrség:  A macska szereti a szűk helyeket

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tejhab művészet

A profik már színesben is tudnak tejhabra rajzolni.

Tovább


Tejhab-művészet

Tovább


Tejhab művészet

A café latte díszítése jobb helyeken a felszolgált kávéhoz járó plusz juttatás Ennek igazi művészei is vannak. Nekik a tejhab olyan, mint festőnek a vászon. Nem rajzolnak, megalkotják a képeket.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.