A mezzaluna, vagyis fűszervágó a kések páriája. Dupla felálló nyele miatt valahogy sehol nincs helye: a késtartóba nem fér bel, a fiókban sehogy sem lehet normálisan elrakni.
A mezzaluna, vagyis fűszervágó a kések páriája. Dupla felálló nyele miatt valahogy sehol nincs helye: a késtartóba nem fér bel, a fiókban sehogy sem lehet normálisan elrakni.
Háromdimenziós alkotások, kizárólag ehető alapanyagokból: sajtok, felvágottak, szalámik, zöldségek, gyümölcsök, kenyér, cukorka és csokoládé. A fotózás után az alkotást megették. Carl Varner alkotásai.
Különböző krémlevesekhez előszeretettel kínálunk pirítóst, vagy sajtos pirítóst. Ezt a kommersz kísérőt is fel lehet turbózni, hogy még jobban feldobja a levest.
Sajtos pirítós 2.0
Hozzávalók:
szeletelt kenyér
eidami sajt
kéksajt
dió
Elkészítés:
A kéksajtot rámorzsolom a kenyérszeletekre, majd ráreszelem az eidami sajtot. A diót egy serpenyőben megpirítom, durvára vágom, és a sajt tetejére szórom. Forró sütőben addig sütöm, amíg a sajt megolvad. Forrón tálalom.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonegyezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?
Toochee blog: Művészi tökfaragás