Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mit rejt ez a furcsa lépcső

Kellemes meglepetés a lábunk alatt.lépcső tároló bor bortároló

Tovább


Sajttároló zacskó

A Formaticum sajtos zsákot Franciaországban gyártják. Egyetlen célja az, hogy a sajtot megfelelő módon tároljuk. A zacskó szimulálja a sajtérlelő pincében megszokott körülményeket, hogy segítsen hosszabb ideig megőrizni a sajt ízét és frissességét. A táska polietilén és viasz bevonatú papír kombinációjából készült, amely engedi a sajtot lélegezni, ugyanakkor megtartja az optimális páratartalmat.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonháromezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Különleges hirdetések

Napi videó:   A Budai vár 1490-ben

Napi fotó:  Ezért ne menj ki a jégre

Macskaőrség:   Minek ide plüssmacska?

(via amazon)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Zöldség-kupak

Első látásra hülyeségnek tűnik, minek lekupakolni egy zöldséget vagy gyümölcsöt. De ha belegondolunk, nagyon is praktikus eszköz. A megkezdett zöldség vágási felülete nem kezd el oxidálódni, nem fog megbarnulni, rohadni, penészedni. A vágási felületet mindig frissen tartja.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.